Scroll Top
Vaarika Group Oy
Palvelut
25
VUODEN
KOKEMUS
Asiakkaitamme ovat pääosin rakennusliikkeet.

Olemme toteuttaneet monipuolisia uudisrakennus- ja laajennusprojekteja, kuten mm. liikekeskuksia, tuotanto- ja teollisuushalleja sekä asuinrakennuksia. Kotipaikkamme on Vihdin Ojakkalassa. Otamme vastaan työkohteita ympäri pääsääntöisesti Uusimaan aluella. Olemme työskennelleet myös Virossa.

Olemme Tilaajavastuun Luotettava Kumppani –ohjelman jäsen.

Palvelut
Betonielementtiasennus

Teemme elementtiasennus työt koko Suomen alueella painottuen Etelä-Suomeen. Olemme pitkän historian omaava luotettava asennusliike, jolle asiakkaan aikataulun toteutus on tärkeintä. Betonielementtiasennus kohteen toteutukseemme kuuluu tarkka ennakkosuunnittelu, jolla varmistetaan aikataulun onnistuminen ja siinä pysyminen.

Elementtisaumaus

Vaarika Group Oy hoitaa betonirakentamisen elementtityöt rakennusprojektin eri vaiheissa, niin myös saumauksen.
Teemme myös betonielementtien ulko- ja sisäpuoliset elastiset saumaukset. Elementtien betonisaumauksissa teemme seuraavat työvaiheet:
1) Ontelovalut; 2) Anturavalut; 3)Juotosvalut; 4) Teräspilarien täyttövalut; 5) Lattiavalut; 6) Paikkaukset

Betonirunkoon liittyvien teräsosien asennus

Asennamme myös betonielementtirunkoihin liittyvät teräsosat, sekä mahdolliset apurungot kevytseinille, aukoille ja oville – tarvittaessa samalla päärungon asennuksen yhteydessä. Voimme myös raudoittaa elementtien valusaumat joko omana työnä tai yhteistyökumppanin tekemänä joko materiaaleineen tai kokonaan tilaajan materiaaleista.